Αν αγαπάς το κρέας, εδώ θα “χορέψεις” στους ρυθμούς του “Zeibekiko»! (igynaika.gr)

Πηγή: igynaika.gr

Τρίτη βράδυ, αποφασίσαμε να ανηφορίσουμε για την Κάτω Κηφισιά για να δοκιμάσουμε την ολόφρεσκη προσέγγιση στο σουβλάκι από τους αδερφούς, Γιώργο και Κώστα Τσιλιγκίρη, (Τηλέμαχος, Αθήνα, Τηλέμαχος, Κηφισιά), στο Zeibekiko.

Αν αγαπάς το κρέας, εδώ θα “χορέψεις” στους ρυθμούς του “Zeibekiko»!
Τα ονόματα τους σίγουρα αποτελούν εγγύηση στον χώρο της κρεατοφαγίας αλλά και της εστίασης και του οίνου, αφού χρόνια τώρα βάζουν την καινοτόμο σφραγίδα τους στο χώρο.
Το σουβλάκι για τον Έλληνα είναι έρωτας χωρίς σύνορα, άρα η πιο ψαγμένη προσέγγιση, για ποιοτικό και οικονομικό ελληνικό γρήγορο φαγητό με γύρους, καλαμάκια, τυλιχτά, δροσερές μπίρες, επιλεγμένα κρασιά και παλαιωμένα τσίπουρα, σίγουρα δεν είναι άλλη μία πρόταση, είναι επιλογή.
Εύκολη πρόσβαση ακόμη κι αν ξεκινήσεις από την άλλη άκρη όπως εμείς, εύκολο πάρκινγκ στους γύρω δρόμους, μια αυλή μούρλια και ένα κουκλίστικο σουβλάκι μπαρ σε προδιαθέτουν και σε καλωσορίζουν.

Αν αγαπάς το κρέας, εδώ θα “χορέψεις” στους ρυθμούς του “Zeibekiko»!
Γύρος από αρχαία ελληνική φυλή μαύρου χοίρου, γύρος από ελληνικό πρόβατο, καλαμάκια από ελληνικό αρνάκι γάλακτος, τυλιχτά με Μεσογειακό κοτόπουλο, Κρητικό λουκάνικο, πατάτες τηγανητές με κεφαλοτύρι Κεφαλονιάςκαβουρμάς με σπανάκι, και -πατώντας το ένα πόδι στην Ανατολή- λαχματζούνπεϊνιρλί και μπουγιουρντί με λαδοτύρι Μυτιλήνης από τον ξυλόφουρνο, και πικάντικα κεμπαπάκια, είναι μερικές από τις προτάσεις της νόστιμης λίστας