Grill Magazine - 25.6.18

«Ένα πολύ όμορφο ψητοπωλείο, με ποιοτικές επιλογές σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με πιάτα που δεν συναντιούνται εύκολα»

Grill Magazine - 25.6.18

Βασίλης Δημαράς, ANDRO - 2.7.18

«Δεν είναι μόνο η προσιτή του τιμή… αλλά και η ποιότητά του, καθώς όλα τα κρέατά του είναι ελληνικά… Εγώ προσωπικά θα ξαναπάω, γιατί σε αυτή την πόλη όπου τα σουβλατζίδικα ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, δύσκολα βρίσκεις κάποιο που να ξεχωρίζει»

Βασίλης Δημαράς, ANDRO - 2.7.18

Νενέλα Γεωργελέ, Athens Voice - 4.7.18

«Σουβλάκι το ελληνικόν! Αλλά τι σουβλάκι… Γύρος από μαύρο χοίρο και από πρόβατο, καλαμάκι από αρνάκι γάλακτος, τυλιχτά με κρητικό λουκάνικο, πικάντικα κεμπαπάκια… όλα σε εξαιρετικές τιμές.»

Νενέλα Γεωργελέ, Athens Voice - 4.7.18

Θάλεια Τσιχλάκη, FNL - 11.7.18

«Η συλλογή με τις μπίρες φαίνεται να έχει το προβάδισμα, το κρασί διατηρεί πάντα τη σημαντική του θέση και σερβίρεται, όπως πρέπει, σε κολονάτα ποτήρια, αλλά και η σημειολογία του σέρβις είναι επιπέδου casual εστιατορίου.»

Θάλεια Τσιχλάκη, FNL - 11.7.18

Μάρω Σενετάκη, Olivemagazine.gr - 12.7.18

«Τα αδέρφια Γιώργος και Κώστας Τσιλιγκίρης, των γνωστών εστιατορίων «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» στην Κηφισιά και στο κέντρο της Αθήνας, μας συστήνουν το κλασικό και αγαπημένο σουβλάκι, σε μια από τις καλύτερες εκδοχές του.»

Μάρω Σενετάκη, Olivemagazine.gr - 12.7.18

Άντζελα Σταματιάδου, Αθηνόραμα - 12.7.18

«Με ναύτες του Τσαρούχη και τοπία του Θεόφιλου, Ζαμπέτα και Τσιτσάνη μέσα και τραπέζια σταμπαρισμένα με στιγμιότυπα από παλιές ελληνικές ταινίες έξω, ανάμεσα σε πεύκα, λεμονιές και μπουκαμβίλιες, συγκεντρώνει μπόλικα ελληνικά trademarks. Και, με στρατηγικό πλεονέκτημα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, πρόβατα από τη Μάνδρα και μαύρο χοίρο από τα Φάρσαλα, είναι όντως λεβεντιά.»

Άντζελα Σταματιάδου, Αθηνόραμα - 12.7.18

Κική Τριανταφύλλη - 15.7.2018

«Ωραίο περιβάλλον (και μια κηφισιώτικη αυλή μοναδική), φιλικό και άμεσο σέρβις, φαγητό εξαιρετικό: γύρος και σουβλάκι από διάφορα κρέατα στην πιο εξευγενισμένη τους μορφή. Αναρωτιέμαι, τι άλλο να θέλεις τα βράδια του καλοκαιριού; Take away, ίσως, αν μένεις στην περιοχή».

Κική Τριανταφύλλη - 15.7.2018

Πόπη Γουόλικ, www.igynaika.gr - 21.7.18

«Πολύ ευχάριστο και επαγγελματικό σέρβις, ελληνικά κρέατα, καλές κοπές, άριστη πρώτη ύλη και η άγρυπνη ματιά του Γιώργου Τσιλιγκίρη είναι η σίγουρη και επιτυχημένη, νέα διάσταση στο ελληνικό street food».

Πόπη Γουόλικ, www.igynaika.gr - 21.7.18

Ιωάννα Σταμούλου, www.sweetly.gr - 30.7.18

«Ψαγμένη στο έπακρο… μια χαλαρή πρόταση για ποιοτικό και οικονομικό ελληνικό γρήγορο φαγητό που θα επαναλάβω στην πρώτη ευκαιρία.»

Ιωάννα Σταμούλου, www.sweetly.gr - 30.7.18

Νανά Δαρειώτη, Πρώτο Θέμα - 29.7.18

«Αξέχαστη και από τις καλύτερες της χρονιάς βυζαντινή σαλάτα με ψιλοκομμένο αγγουράκι, ρόδι και ντρέσινγκ με πετιμέζι-λεμόνι.»

Νανά Δαρειώτη, Πρώτο Θέμα - 29.7.18